varför män inte ringa

Kvinnor vill veta varför mannen hon mötte plötsligt slutar att kalla henne. Komma in i ett förhållande är det finaste ögonblick i en kvinnas liv. Hon längtar alltid efter en drömprins att komma och bara sopa henne utanför hennes fötter.

Men tråkigt nog amoriner slå aldrig på hennes dörr ännu en gång. Alla de män hon möter antingen gillar henne för alla fel skäl eller också ogillar henne av okänd anledning.

Den psykiska hälsan för en kvinna som är fångad mellan dessa odds är fruktansvärt. Hon känner sig obekväm, otrygg och oönskad. Plötsligt hela sitt liv förändras när efter en ledig dag hon får non stop samtal från sin vän. Han är så upphetsad om att möta henne och är angelägna om att träffas igen och igen. Hon känns bra och är i cloud nine när plötsligt samtal stannar helt plötsligt. Hon är förlorad, förvirrad och undrar varför det hände. En kvinna måste förstå varför män inte ringa helt plötsligt.

Varför män inte ringa?

Låt oss först fundera på varför en man kallar en kvinna. Vanligtvis när en kvinna är intressant en man kallar. Det började som en dag visar sig vara en stor kväll med en underbar kvinna. Han är glad att han träffat en kvinna som han kan ha haft många dåliga datum tidigare. Så han är orolig, glad och på toppen av världen att ha en sådan vacker ung ogift kvinna till sin sida.

Liknar en baksmälla efter en tung festande han är allt i henne och vill kalla henne alltför ofta att lyssna på henne. Långsamt hänga över bleknar bort och han börjar minska sina samtal till noll. I extrema fall han kan ha träffat en annan ängel och så slutar ringa flickan.

Kvinnor behandlas som fun ge föremål och män knappast beter människa så långt som kvinnan är berörda. De ändrar kvinna som deras klädsel och inte bryr sig vad som händer med kvinnan eller förstå hennes känslor. De lura runt kvinnor för skojs skull och när showen är över de packa sina väskor och lämna.

Vad man inte ska förvänta sig från en människa

Kvinnor bör först sluta beroende av män för deras säkerhet och komfort. De bör stå på egna ben och leva självständigt. Förvänta dig inte en människa att förstå dina behov eller känslor. Ingen människa kan faktiskt förstå en kvinnas sinne fullt. Det kan finnas vissa undantag men då män är män och de är från Mars för säker. De är okänsliga mot kvinnor och kan aldrig riktigt ge henne total säkerhet eller komfort. Så tro på dig själv och börja bygga en värld där dina attityder aldrig tillåta dig att vara beroende av en mans efterlyser komfort.

Så istället för att tänka varför män inte ringer, se upp för andra mer seriösa saker att göra än att vänta på honom att ringa.