Varför vara en casanova kan slå tillbaka på dig och få dig att förlora din flickvän alltid

Det finns många sätt att få ditt ex tillbaka och vilket sätt du använder beror på din situation samt både du och ditt ex personlighet. Om du har letat efter information om hur du får ditt ex tillbaka, kommer du förmodligen se många relation experter råder dig att använda svartsjuka att vinna ditt ex tillbaka.

Kanske du kan vara en Casanova och gå runt dejta varenda kvinna du ser. Så gör svartsjuka fungerar egentligen?

Tja, i vissa situationer ja. Tyvärr i de flesta situationer är det ett nej. I själva verket, om du vill använda svartsjuka att vinna tillbaka ditt ex, måste du verkligen göra det på ett subtilt sätt. Detta kräver verkligen skicklighet och erfarenhet. Däremot har de flesta män inte denna typ av skicklighet och erfarenhet.

Vilket är anledningen till svartsjuka slå tillbaka på så många män som försöker använda den.

Så, varför svartsjuka slå tillbaka på dig?

Tja, först kan man ex helt enkelt förbannad. Alternativt, kan ditt ex tror att du redan har gått vidare och beslutade att gå på också. Absolut inte vad du vill ha rätt?

Lokalerna bakom med svartsjuka är att du försöker visa din flickvän att du är en attraktiv person. Dock är det fel väg. Ett mycket bättre sätt är att gå ut, umgås och träffa nya vänner. Förbättra din sociala kompetens. Omge dig med både manliga och kvinnliga vänner.

När du är en social magnet, kommer det att visa riktigt hur attraktiv du är. Detta är ett mycket bättre sätt att locka din flickvän tillbaka.