varför vissa asiatiska killar poäng och andra misslyckas

Någonsin undrar varför vissa asiatiska killar poäng och andra misslyckas i dating scenen? Det är säkert lätt att krita fel upp till rasism, olika bakgrunder och kulturer, “inte från samma värld” och allt som rappakalja. Den Sanningen är att det inte är “asiater” som misslyckas, det är män som inte lyckas. De flesta av de asiatiska män som finns där ute att inte få telefonnummer är män som skulle avvisas oavsett ras och utseende.

Det är inte att föreslå att ras har ingenting att göra med det. Visst, folk kommer att märka vilken ras vi är och hur vi ser ut. Problemet inträffar när folk börjar göra en fråga om ras, och för det mesta, startar inte problemet med de daterbara kvinnor som förkastar dig-men med dig. Det största problemet i interracial dating är att en hel del asiatiska män verkar prata sig ur gå efter de kvinnor de verkligen vill.

Varför är detta? Kanske de saknar självförtroende, eller kanske de är rädda för avstötning. Detta är vad du kallar en självbegränsande tro. Om dina övertygelser resultera i att du blir rädd, blyg eller för nervös för att närma vackra vita kvinnor (eller Latina eller svart eller vad som helst) så har du redan dömt dig själv att misslyckas. Du gav upp på dig själv innan du ens tillät dig själv chansen att lyckas!

Nu ska vi inte vara vilseledande om ras. Det finns definitivt några kvinnor där ute som kommer att erkänna att asiatiska män är inte deras rasliga preferenser. Vem bär skulden? Är det media eller nationalistiska övertygelser våra länder? Eller är det bara de sociala normer som har tvingats på oss? Denna subtila ras partiskhet kan komma från var som helst. Poängen är att det inte spelar någon roll. Det är dags att komma över det. Det är dags för kvinnor att komma över det, och ännu viktigare, är det dags för dig att komma över det.

Från och med nu, du kommer inte att ignorera dina känslor för kvinnor, oavsett ras. Du är inte omedveten om rasliga skillnader. Å andra sidan, du kommer att koncentrera sig på att bryta ner dessa gränser och få vad du vill.

Den enkla anledningen till att vissa asiatiska killar poäng och andra misslyckas är att vissa killar inte låter sig äran av att följa sitt hjärta. Så snart du upptäcker vad det är du vill, är det dags att sträva efter målet och börja vinna. Vilken tur att det finns information på nätet som kan hjälpa dig att träna dig själv för framgång!