vill du att din pojkvän tillbaka rätt och fel timing att få honom tillbaka

Kan inte få bitarna ihop? Känner du dig fortfarande ner och frustrerad efter gråt i timmar? Som en kvinna, är det normalt att känna att världen plötsligt vänder ryggen på dig. Alla skulle förstå den smärta och sorg av en kvinna med ett brustet hjärta. Du kanske önskar att om bara du kunde vrida tillbaka tiden men du kan inte vända tillbaka, men du har makten att förändra ditt öde.

Förmodligen, du förlorar din mark just nu. Det är förståeligt eftersom kärlek är en komplicerad känsla och nästan alla kommer att förlora mark när den konfronteras med äkta kärlek. Däremot kan alla vinna en kamp så länge du lär dig att stå upp och slåss. Som en människa, är det naturligt att begå ett misstag. Vi är inte Gud, och kom ihåg att att fela är mänskligt. Men som en människa, du har möjligheten att acceptera dina misstag och säga att du är ledsen.

Men när adjö, måste du hitta rätt timing. Var inte så desperat annars kommer du bara att trycka din kärlek bort. Gör tid som din vän och inte din fiende. Din pojkvän behöver tid att tänka och reflektera över situationen. Ge honom tid om han verkligen behöver det och inte pressa honom för mycket. Låter detta absurt? Oavsett hur dumt detta är för dig, men dina chanser att få din pojkvän tillbaka är hög om du ger honom tid.

Ge din pojkvän någon gång är inte bara bra för honom, men också till dig. Tiden tillåter dig att tänka igenom saker och ting. Det gör också att du kan fundera på vad är viktigt för dig och hur du kan få din pojkvän tillbaka ordentligt. Med tillräckligt med tid, kan du göra en bra ursäkt som säkert kommer att få din pojkvän uppmärksamhet och kärlek igen. Men ge inte din pojkvän för mycket tid annars kommer det bara verkar som du redan ställer honom fri. Rätt timing är mycket viktigt och det kommer att avgöra framgången för din ursäkt.

Hur att hitta rätt timing? Detta skiljer sig på varje relation. Var och en av oss är mycket unik och vi har olika attityd och personlighet. Detta innebär att du är den enda som kan avgöra när blir rätt tillfälle att närma sig din pojkvän. Summan av kardemumman är att du håller ditt öde i handen och om du vet hur man spelar det, kommer allt fungera bra för dig.