vill få ditt ex tillbaka i ett ögonblick här är hur

Ledsen om du trodde titeln var missvisande, men jag på allvar menar att du kan få ditt ex tillbaka snabbt snarare än att förlora dem för alltid. Allvarligt, behöver du inte gå igenom månader eller år av sorg innan ditt ex ta dig tillbaka till livet. Det finns några saker som du kan göra för att snabba upp saker och undviker du att gå igenom den långa plågsamma processen. Men för den teknik jag kommer att berätta för dig om du kommer att behöva för att följa allt steg för steg. Läs vidare för att veta hur.

Första du måste undvika är att hålla dig till varje pris för att tigga ditt ex att ta dig tillbaka, kommer det att bli svårt, men du måste göra det om du på allvar vill att ditt ex tillbaka. Jag vet att detta är vad du vill göra direkt efter en bryta upp eftersom jag har varit där själv. Jag var 18 vid den tiden då den killen gjorde slut med mig, minns jag hur jag bad honom att ta mig tillbaka att jag inte kunde leva utan honom, inte något du skulle vilja gå igenom och det fungerade inte ändå. Dig ex vill definitivt någon som är mycket starkare och oberoende så tiggeri inte kommer att få ditt ex tillbaka till dig.

En sak som du bör undvika resten åt sidan att inte ens tänka på det är stalking eftersom det förmodligen skulle kunna få dig i fängelse. Jag vet hur svårt det är att vara borta från din älskade, men du måste motstå frestelsen att se dem under en tid. Om du har deras bild du håller bättre med dig istället för stalking dem.

När du äntligen har bestämt dig att inte tigga eller förfölja ditt ex att du kan flytta till den seriösa delen. Vad du behöver göra är att sitta ner och gå igenom denna enkla process. Först måste du erkänna vad du har gjort som orsakade ditt ex att bryta upp med dig, är det oerhört svårt, men du måste göra det. Tro det eller ej du måste ha gjort något fel. Du måste ta reda på vad du gjorde då erkänna dina misstag, vara ansvarig för alla dina handlingar och be om en andra chans.

När du har tagit ditt ex med överraskning, skulle de vet inte vad jag ska säga på det exakta ögonblicket. Du kommer förmodligen inte höra ett ja först men inom en mycket kort tid kommer de att komma tillbaka till dig, och kommer att vara öppen till mer kommunikation. Härifrån jag tror inte att jag behöver berätta för dig vad som är nästa steg …