vinna ditt ex tillbaka – upptäcka hemligheterna att få ditt ex tillbaka

Den största fienden till dina chanser att vinna ditt ex tillbaka när du har blivit föraktade är panik. Panik leder dig att göra galna saker och om du är i en situation där du har just blivit dumpad så vad du än gör, inte panik!

I den här artikeln visar vi dig några sätt som kan hjälpa dig att temperera din panik och återfå en del solid grund i ögonen på ditt ex.

Panik skapar desperation och en desperat själ kommer att göra irrationella saker. När du har blivit dumpad du måste inse att du inte kan “kyssa det bättre” och få tillbaka tillsammans med ditt ex på ett ögonblick.

Det kräver fördröjd tillfredsställelse och när du ser det ur detta perspektiv, kommer dina chanser att vinna ditt ex tillbaka ökar.

Hur du får ditt ex tillbaka

Låt oss ta en titt på några av de saker du kan göra för att komma tillbaka i favör med ditt ex och så småningom vinna dem tillbaka.

Ett. Ta ledigt. Det vill säga, gå iväg och ta en paus. Okej, om du är i stånd att göra detta, ta en önskad semester.

2. Genom att ta en paus, menar vi tar en paus från din relation. Undvik saker som att försöka övertyga dem om att de har gjort fel beslut, e-posta dem, kallar dem, SMS dem hela tiden och presentera dig själv på platser de brukar gillar att umgås.

Tre. Om du är i en situation där du interagerar med ditt ex på daglig basis genom arbete eller genom att ha barn tillsammans inte faller i fällan att ignorera dem. Var artig och genom att helt enkelt erkänna dem med ett “hej hur mår du”, men undvika att dras in i någon konfrontation.

4. Tänk på känslor av ditt ex. Ja, det är svårt men du behöver också. Detta är lika tufft för dem. De behöver också denna gång för att rensa sitt sinne. Genom att låta dem ha lite utrymme, det visar mognad på din sida.

Fem. Undvik att titta för självömkan, antingen med ditt ex eller sina vänner. Detta kommer att skapa ett scenario där du kommer att ses som behövande och detta är en oattraktiv bild. Saker som att berätta ditt ex att du inte kan leva utan dem eller du kommer att göra något drastiskt om de inte tar dig tillbaka.

Bara sätta dig i deras position, om de kom till dig med samma attityd skulle det vara intressant för dig? Nyckeln till att vinna ditt ex tillbaka kommer att starkt beroende av hur rationell du är under de första veckorna av din bryta upp.