vinna tillbaka ditt ex genom ursäkt

Även om många människor har svårt att hantera sina breakups, bör det vara ganska enkelt att göra detta. De metoder som du behöver för att ansöka är desamma oavsett om din uppbrottet har pågått ett par dagar eller flera månader. Hur man vinner tillbaka ditt ex? Oavsett situation, behöver du ett stort engagemang och beslutsamhet.

Bestäm problemet

Du måste förstå vad som gick fel i första hand för att vara på väg att vinna tillbaka ditt ex. Du bör förstå skillnaden mellan att fastställa problemet och öser skyller på dig själv. Bara vara ärlig mot dig själv och acceptera din del av skulden.

ursäkt

När du har fastställt de saker som du trasslat till på, bör du plocka upp modet att närma ditt ex med en uppriktig ursäkt. En bra ursäkt åstadkommer två saker. Ursäkten bör tydligt visa vad det är som du be om ursäkt för. Var väldigt specifik med din ursäkt för att det att ha betydelse. Ursäkten bör också visa din vilja att göra nödvändiga förändringar för att undvika misstag i framtiden. En ursäkt som inte uppnå dessa två mål kommer att halta.

Du ska inte bara peka ut det som du är ledsen. Du ska visa att du har spenderat tid funderar på frågan genom att ge en god förklaring på dina skäl för att vara ledsen. Det kommer att visa att du på allvar har övervägt vad som störde ditt ex.

Om du inte kan se saker klart på egen hand, ska du inte vara rädd att söka professionell hjälp.

Behålla din självständighet

Det faktum att du har accepterat att anpassa sig till ditt ex synvinkel bör inte innebära att du alltid ska vara den att göra kompromisser. Du har din egen individualitet också, som du inte bör offra. Det finns behov av att ge och ta från båda parter för att ha en sund relation.

Att ge en ursäkt är mycket viktigt att vinna tillbaka ditt ex. För att det ska bli riktigt effektiv, måste du vara väldigt ärlig.