vinnande fru tillbaka – spänningen i seger eller våndan av att förlora

När det gäller att vinna fru tillbaka, utmaningen innan du kan vara väldigt överväldigande. Ditt hjärta håller bryta mer med varje passerande ögonblick och tvingar dig att agera på dina känslor. Dessa känslor kommer moln ditt omdöme. Detta är inte en bra situation för att vinna din kärlek tillbaka. Om du verkligen vill komma tillbaka med ditt ex, måste du ta ett steg tillbaka, få ditt lugn så du kan tänka klart och rationellt. Då kommer du att kunna se var din relation föll sönder. Du kommer också att kunna öppna reella kommunikationsvägar när lite tid har gått och ni två har varit ifrån varandra ett tag.

Är du inte säker på var du ska börja? Är du rädd för din kommer att säga eller göra fel saker? Oddsen är att du redan har gjort situationen värre och har skada dina chanser att få din fru tillbaka.

Stoppa smärta och ångest av nederlag! Starta inte eller fortsätta någon av dessa så kallade kärlekens gärningar.

Inte få på knä och tigga eller vädja till din fru att ta dig tillbaka.

Sluta apologizing om och om och om igen.

Du borde sluta försöka få dem att återvända dina desperata telefonsamtal eller textmeddelanden.

Tala inte om för henne hur ledsen, ensam och deprimerad du är och hur mycket du verkligen saknar henne.

Du ska inte tala om för henne vad ett stort misstag hon gör.

Du har förmodligen redan vet att dessa är alla handlingar av desperation väckt den genom att låta ditt hjärta styra dina tankar och känslor. Dessa är alla ganska naturligt, men på något sätt kommer att hjälpa dig att vinna henne tillbaka. Jag är säker på att du vet att en kvinna skulle föredra en stark, stabil och trygg människa.

Upplev spänningen av segern. Du kan göra det här!

Använd tid isär till din fördel genom att få din agera tillsammans och rensa huvudet.

Du måste ta reda på vilken roll du har spelat in din misslyckas äktenskap och vad du kan göra annorlunda.

Du ska ta hand om dig själv mentalt och fysiskt. Komma ut och vara aktiv är bra för din kropp och själ.

Ändra något enkelt om ditt utseende. Din fru kommer att se dig annorlunda. Hon kommer inte att koppla din nya look med de gamla dåliga känslor om dig!

Börja uppskattar din fru! Visste du att de flesta kvinnor kommer att lämna en man för en anledning? Hon känner sig inte speciell längre!