vinner ditt ex pojkvän tillbaka – hemligheter du bör veta om din man

Kanske har du precis brutit upp, men du fortfarande vill vinna ditt ex pojkvän tillbaka. Medan få din fd pojkvän tillbaka är inte omöjligt, det är inte lätt, särskilt om du inte vet vad de ska göra.

Faktum är, om du vill vinna ditt ex pojkvän tillbaka, kommer det att vara till stor hjälp om du vet vad är de vanligaste misstagen du bör undvika och hur män beter sig.

Kanske är en av de vanligaste misstagen att argumentera över bryta upp. Så, måste du ställa dig själv frågan. Varför är du argumenterar över bryta upp? Troligen är detta typiskt scenario.

Din pojkvän har just beslutat att bryta upp med dig. Så försöker han komma med en anledning eller två för att bryta upp. Men mest troligt, tycks de angivna skälen att inte göra någon mening alls. I bästa fall är de mycket lama skäl.

På grund av det faktum att du inte kan acceptera de givna skäl, kan du försöka att övertyga din pojkvän att skälen inte är giltiga. Med andra ord, är det du försöker hårt för att få honom tillbaka till din sida.

Tyvärr är detta inte en debatt. Seger i argumentet kommer inte att hjälpa dig att vinna ditt ex pojkvän tillbaka. Det kommer bara tenderar att irritera din pojkvän och pressa honom längre bort. Därför, oavsett vad, aldrig försöka argumentera över bryta upp.

Nästa vanligt misstag är att hålla på att ringa din pojkvän och om igen. Detta kommer sannolikt att ske om din pojkvän inte är att plocka upp telefonen. Han kanske försöker undvika dig. Så, kanske du känner panik och bli ännu mer benägna att hålla kalla honom.

Återigen, detta är något som du inte vill göra. Ringa igen och igen ser inte bra ut på dig. Vad du gör här talar om för honom att du är nu desperat. Och vet du vad, är desperation bara att köra din pojkvän längre bort. Därför, försök aldrig att ringa din pojkvän om och om igen, oavsett hur frestad du ska göra det.

Nu, här är en hemlighet om män. Män gillar inte att bli tjatade på.

Och här är den andra hemligheten. Män gillar att vara hjältar. Eller för att vara mer exakt, män vilja vara hjältar i ögonen på sina kvinnor. Poängen är, din man behöver veta att du behandlar honom som om han är din hjälte. Och det är därför tjatet är så skadligt för din relation.
Om du håller på tjat på din man, din man kommer inte känna att han är din hjälte.